Be Strong 1831978807
Be Strong 1831978807

Diëtiste

Een (anti-dieet) diëtiste met 20 jaar praktijkervaring,

Be Strong 1831978807
Be Strong 1831978807

Visie

Gespecialiseerd in voedingsadvies op maat, waarbij we graag loskomen van het cijfer op de weegschaal maar we leren intuïtief eten en luisteren naar ons lichaam in plaats van naar ons ‘dieethersenen’. Een gezonde relatie met voeding bekomen, zonder schuldgevoel achteraf.

Je kan nog 1000x stoppen met diëten, ooit zal je moeten starten met gezond eten,…

Shutterstock 795242092
Shutterstock 795242092

Waarom?

Meer durven eten van wat gezond is bvb: brood, aardappelen, pasta, fruit en ook ruimte creëren om te genieten van minder gezonde dingen, zodat het leefbaar blijft op lange termijn.  We stappen als het ware uit die ‘dieetgevangenis’ en kiezen voor ‘voedselvrijheid’!!!

Be Strong Dieet Hoe
Be Strong Dieet Hoe

Hoe?

Na een professionele lichaamsanalyse met o.a.: vetpercentage, spiermassa, vochtbalans en middelomtrek stellen we een voor jou haalbaar doel op.

Uit een uitgebreide voedingsanamnese geef ik tips voor jouw persoonlijke werkpuntjes, valkuilen en rode vlaggen. Voor wie wenst is er ook een voedingsvoorschrift op jouw lijf en leven geschreven.

Tijdens de opvolgingen nemen we de voedingsdagboekjes onder de loep, krijg je tips bij emo-eten, leer je breken met je excuses, ontvang je recepten en tonnen motivatie/peptalk.

Be Strong Dieet Waarom
Be Strong Dieet Waarom

Snel resultaat?

Het ideale gewichtsverlies is 2 à 4 kg vetmassa per maand.

Voor wie het graag wat sneller wil (=5 a 10 kg per maand) zonder hongergevoel, is er het proteïnedieet. Dit kan ook bij intensieve sport om de spiermassa bij te werken.

Meer info vind je op www.lignapharma.be. Deze firma onderscheidt zich van andere verdelers doordat ze sterk zijn in knabbelbare maaltijden in plaats van shake. De producten zijn verkrijgbaar in de praktijk.

Tarieven

Intake€ 60,-

lichaamsanalyse ja
voedingsadvies ja

Be Healthy€ 120,-

opvolgingen 5
lichaamsanalyse ja
voedingsadvies ja

Be Healthy+€ 220,-

opvolgingen 10
lichaamsanalyse ja
voedingsadvies ja

Be Healthy & PT€ 580,-

personal training 12 sessies
opvolgingen 2
lichaamsanalyse ja
voedingsadvies ja

Er is tot 50% terugbetaling door uw mutualiteit; Kinderen t.e.m. 17 jaar krijgen 5 sessies per jaar terugbetaald door RIZIV.

Be Strong 01

Nieuwe locatie

Meer dan 440 m2 aan fitness-ruimte met een team van coaches die je persoonlijk of in groep bijstaan. Professionele toestellen van topmerken zoals Keiser en Stride. Start vandaag nog met één van onze op je lijf geschreven programma’s.