Be Strong 07
Be Strong 07

Personal Training

Bij Be Strong vind je een personal trainer met ervaring op het gebied van sport, voeding en coaching. Samen stellen we een plan op dat past bij jouw doelstellingen en levensstijl. Uiteindelijk maak jij je eigen keuzes en steunen we je daar graag in!

Be Strong 17
Be Strong 17

Aan de hand van jouw behoeftes, vaardigheden – en vooral doelen – stelt jouw personal trainer je oefenschema samen. Elk schema bestaat uit specifieke trainingsmethodes om de gewenste resultaten te behalen. Hierbij gaan we dus samen elke training aan de slag om deze doelen te behalen.

Aan het begin van de sessies zullen we ook uw gewicht, omtrekken, vetpercentage en spiermassa berekenen. Dit evalueren we om de 4 à 6 weken opnieuw om zo uw progressie op te volgen en eventueel het oefenschema hieraan aan te passen. Heb je als doel te vermageren? Dan kunnen we dit combineren met consultaties bij onze diëtiste die u op gebied van voeding kan bijstaan.

Be Strong 26
Be Strong 26

High Performance Coaching

Naast personal training is er ook de optie om via High Performance Coaching jouw atletisch vermogen te verbeteren. Dit via sport specifieke oefenvormen die steeds een link hebben met jouw individuele updates die nodig zijn om nog beter te presteren.

Type training

Voor deze training zal vooral gewerkt worden met HIIT, waarbij men vooral aan uithoudingsvermogen werkt maar ook kracht, snelheid en power aan te pas komt. HIIT is een interval training met een hoge intensiteit. De strategie achter deze les is om de prestaties te verbeteren en dit met oefeningen die gedurende 40 of 60 seconden (afhankelijk van uw niveau) heel intensief worden uitgevoerd. Het is een cardiovasculaire training en is bevorderlijk voor het verbranden van calorieën. HIIT verhoogt niet alleen het metabolisme maar ook het uithoudingsvermogen wordt aanzienlijk verbeterd. Onderzoek toont aan dat HIIT tot 50% effectiever is in het verbranden van vetweefsel dan een training met een lage intensiteit.

Be Strong 01

Nieuwe locatie

Meer dan 440 m2 aan fitness-ruimte met een team van coaches die je persoonlijk of in groep bijstaan. Professionele toestellen van topmerken zoals Keiser en Stride. Start vandaag nog met één van onze op je lijf geschreven programma’s.