Be Strong 23
Be Strong 23

Zelfstandig trainen

Bij Be-Strong word je lid van een selecte club van slechts 50 personen om zelfstandig te kunnen komen trainen in onze facility. Wens je zelfstandig te werken aan je gezondheid en fysieke capaciteiten met de nieuwste high end apparatuur die aanwezig is in onze facility? Dan is dit het ideale concept voor jou!

Be Strong 24
Be Strong 24

Wat kunt u hiervan verwachten?

Bij het zelfstandig trainen kunt u vanaf het openingsuur tot aan het sluitingsuur komen sporten. Dit is enkel niet mogelijk tijdens de uren waar en groepslessen zijn ingepland (zie agenda).

Iedere week zal er een ‘Full Body Workout Challenge’ worden uitgehangen die als inspiratie kan dienen om zelf ook uit te voeren. Heeft u vragen over bepaalde toestellen of oefeningen kunt u uiteraard altijd info vragen aan één van onze personal trainers of kinesisten die er in de buurt zijn, zij zullen u met plezier helpen!

Be Strong 23
Be Strong 23

Wat zit in de prijs?

Toegang tot onze facility tijdens openingsuren (uitgezonderd tijdens uren groepslessen), gebruik van onze kleedkamers en douches, zelfstandig sporten in een rustige omgeving, gratis een wekelijkse workout die je kunt uitvoeren.

Be Strong 01

Nieuwe locatie

Meer dan 440 m2 aan fitness-ruimte met een team van coaches die je persoonlijk of in groep bijstaan. Professionele toestellen van topmerken zoals Keiser en Stride. Start vandaag nog met één van onze op je lijf geschreven programma’s.