Be Strong 34
Be Strong 34

Bootcamps

Motiveer elkaar

Voor mensen die niet graag alleen trainen en wat motivatie kunnen gebruiken in de vorm van vrienden of vriendinnen is een groepsles of een bootcamp de ideale oplossing! Heb je nog geen ervaring met bootcamps of sporten in het algemeen? Geen enkel probleem. De bootcamps en groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk. Er worden bij de oefeningen varianten meegegeven om de oefening intensiever of net minder zwaar te maken. Dit is een “Full Body Workout” van 60 minuten.

Be Strong 13
Be Strong 13

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze lessen werken we op alle grote spiergroepen van ons lichaam: de benen, core & armen. Er wordt telkens gewerkt via een doorschuifsysteem, afhankelijk van de grootte van de groep worden de oefeningen individueel of per twee uitgevoerd. Bij ons kunt u dus terecht om meer energie te krijgen, krachtiger te worden en uiteraard voor de leuke sfeer van de groep!

Soort training

HIIT is een interval training met een hoge intensiteit. De strategie achter deze les is om de prestaties te verbeteren en dit met oefeningen die gedurende 40 of 60 seconden heel intensief worden uitgevoerd. Het is een cardiovasculaire training en is bevorderlijk voor het verbranden van calorieën. HIIT verhoogt niet alleen het metabolisme maar ook het uithoudingsvermogen wordt aanzienlijk verbeterd. Onderzoek toont aan dat HIIT tot 50% effectiever is in het verbranden van vetweefsel dan een training met een lage intensiteit.

Weekschema

Maandag

 1. Groepsles max. 25pCore training
 2. Groepsles max. 18pKickboksen
 3. Groepsles max. 20pMen Bootcamp

Dinsdag

 1. Groepsles max. 26pTrampo Jump
 2. Groepsles max. 30pYoga

Woensdag

 1. Groepsles max. 25pBootcamp
 2. Groepsles max. 30pBootcamp

Donderdag

 1. Groepsles max. 18pKickboksen
 2. Groepsles max. 26pTrampo Jump
 3. Groepsles max. 20pZumba

Zaterdag

 1. Groepsles max. 26pTrampo Jump

Zondag

 1. Groepsles max. 30pBootcamp
Be Strong 102

Groepspraktijk be strong

– Personal training
– Kinesitherapie
– Diëtiste
– Groepslessen
– Sportkampen