Vlcsnap 2024 01 06 22h54m24s118
Vlcsnap 2024 01 06 22h54m24s118

Bootcamps

Motiveer elkaar

Voor mensen die niet graag alleen trainen en wat motivatie kunnen gebruiken in de vorm van vrienden of vriendinnen is een groepsles of een bootcamp de ideale oplossing! Heb je nog geen ervaring met bootcamps of sporten in het algemeen? Geen enkel probleem. De bootcamps en groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk. Er worden bij de oefeningen varianten meegegeven om de oefening intensiever of net minder zwaar te maken. Dit is een “Full Body Workout” van 60 minuten.

Be Strong 13
Be Strong 13

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze lessen werken we op alle grote spiergroepen van ons lichaam: de benen, core & armen. Er wordt telkens gewerkt via een doorschuifsysteem, afhankelijk van de grootte van de groep worden de oefeningen individueel of per twee uitgevoerd. Bij ons kunt u dus terecht om meer energie te krijgen, krachtiger te worden en uiteraard voor de leuke sfeer van de groep!

Soort training

HIIT is een interval training met een hoge intensiteit. De strategie achter deze les is om de prestaties te verbeteren en dit met oefeningen die gedurende 40 of 60 seconden heel intensief worden uitgevoerd. Het is een cardiovasculaire training en is bevorderlijk voor het verbranden van calorieën. HIIT verhoogt niet alleen het metabolisme maar ook het uithoudingsvermogen wordt aanzienlijk verbeterd. Onderzoek toont aan dat HIIT tot 50% effectiever is in het verbranden van vetweefsel dan een training met een lage intensiteit.

Weekschema

Maandag
 1. Groepsles max. 25p Core training
 2. Groepsles max. 30p
 3. Groepsles max. 20p Men Bootcamp
Dinsdag
 1. Groepsles max. 26p Trampo Jump
 2. Groepsles max. 30p Yoga
Woensdag
 1. Groepsles max. 25p Bootcamp
 2. Groepsles max. 30p Bootcamp
Donderdag
 1. Groepsles max. 25p
 2. Groepsles max. 26p Trampo Jump
Zaterdag
 1. Groepsles max. 26p Trampo Jump
Zondag
 1. Groepsles max. 30p Bootcamp

Be-Stronger than your excuses Klanten aan het woord