CD9DED32 6D92 4D33 9ED9 CFFC09570312
CD9DED32 6D92 4D33 9ED9 CFFC09570312

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van trainen onder begeleiding?

Trainen onder begeleiding van een personal trainer heeft verschillende voordelen. Voor mensen waarvoor sporten nieuw is, is begeleiding de ideale manier om te sporten op een goede manier. Zo bent u er zeker van dat u de juiste oefeningen doet en de juiste spiergroepen op een goede manier aanpakt. Ook voor mensen die wel al thuis zijn in de sportwereld heeft dit zijn voordelen, hierbij kunt u iedere training tot het uiterste gaan, wat u misschien tijdens het zelfstandig trainen niet zou doen.

Wat als ik mijn reservatie wil annuleren?

Als u uw afspraak voor de groepslessen 6u op voorhand annuleert via de website, krijgt u automatisch uw beurt / sessie terug.

Voor de kinesitherapie moet u 24u op voorhand verwittigen, doet u dit niet dan wordt uw beurt aangerekend als uw kinesitherapeut niet tijdig een nieuwe patiënt kan inplannen. Hiervoor contacteert u best uw therapeut telefonisch.

Meer informatie vind je in ons groepslessenbeleid.

Een sessie PT, Boocamp, Trampo Jump, Zumba, ... boeken?

Om te kunnen deelnemen aan Personal Training / Bootcamp / Core Training / Trampo Jump / Zumba, … is een beurtenkaart of abonnement vereist.

  • Beurtenkaart / abonnement aanschaffen: Dit kan via het 2de blokje “Beurtenkaart kopen” op de pagina Afspraak Maken.
  • Beurt gebruiken om een sessie in te boeken: Dit kan via het 1ste blokje “Mijn account” op de pagina Afspraak Maken.

Een afspraak maken met een diëtist of therapeut?

Om een afspraak in te plannen met een diëtist of therapeut, kan je via het 3rde blokje “Afspraak maken” op de pagina Afspraak Maken, een gesprek boeken. Let op! Je wordt doorverwezen naar een externe website ( CrossSuite ).

Je inschrijven voor een sportkamp?

Om je in te schrijven voor een sportkamp, kan je via het 4de blokje op de pagina Afspraak Maken één van onze Sportkampen boeken voor je kleine bengel.

Be-Stronger than your excuses Klanten aan het woord