Be Strong Sportkamen 10
Be Strong Sportkamen 10

Kleuterkampen 2024

Voor meisjes en jongens van 3 tot 6 jaar. De groepjes delen we in volgens het geboortejaar. Plaatsen beperkt!

Kleutersportkamp 3-6 jaar

Op een leuke en speelse manier leren de kinderen de basistechnieken van allerlei sporten en maken ze kennis met verschillende spelvormen. Spelenderwijs kunnen de kleuters zich uitleven in balspelen, dansen, knutselen, kleutergym, klimmen en klauteren, etc. Voor elk kleuterkamp werken wij met een themaweek. De thema’s worden de week voor aanvang van de kampen via mail doorgestuurd.

Dagplanning

vanaf 7u45gratis opvang
9u00-10u15ACTIVITEIT 1
10u15-10u45pauze met gratis versnapering
10u45-12u00ACTIVITEIT 2
12u00-13u30middagpauze ( eigen lunchpakket )
13u30-14u45ACITIVEIT 3
14u45-15u15pauze met gratis versnapering
15u15-16u30ACTIVITEIT 4
tot 17u30gratis opvang

Krokuskampen

Paaskampen

Zomerkampen

Be Strong Zomerkamp 22 15
Be Strong Zomerkamp 22 15

Voor de allerkleinsten

Volgend schooljaar naar het eerste leerjaar? Dan is het nieuwe zomerkamp bij be strong iets voor jou! Tijdens de voormiddag maken we spelenderwijs kennis met taal en rekenen. We leren via een hoekenwerk om samen te werken met iedereen en ook de fijne motoriek wordt verder ingeoefend. Tijdens de namiddag staan er heel wat ontspannende activiteiten op de planning zoals knutselen, sport en spel. Het kamp wordt georganiseerd door gediplomeerde leerkrachten. Een ideale mix van plezier en het klaarstomen voor de grote stap naar het eerste leerjaar. Het wordt zonder twijfel een fantastische week!

Inbegrepen in de prijs

Gebruik van materiaal en infrastructuur; verzekering; lesgevers ( één gediplomeerde lesgever per ± 20 deelnemers ); versnaperingen tijdens de pauzes (1 koek of 1 drankje, niet beide tijdens de pauzes)

Het aantal plaatsen is beperkt. Vooraf inschrijven én betalen is noodzakelijk. Je kind is in de prijs is inbegrepen: ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en bevestiging van je inschrijving door Be Strong. Overschrijvingen zonder inschrijvingsformulier zijn niet geldig.

Een annulering dient schriftelijk te gebeuren. In geval van annulering op minder dan één week voor de start van het kamp, wordt er € 5,- administratiekosten aangerekend.

Bij afwezigheid tijdens het sportkamp (bijvoorbeeld door ziekte of kwetsuur) wordt er, mits doktersbriefje, enkel vanaf 3 dagen afwezigheid een deel van het inschrijvingsgeld terugbetaald.

Als je kind speciale zorg vereist, gelieve dit op het inschrijvingsformulier te vermelden.

Over de middag blijven alle deelnemers in Sportcentrum De Pionier (eigen lunchpakket meebrengen).

Hou er rekening mee dat de sportkampen nog kunnen wijzigen in het kader van nieuwe of wijzigende Corona-maatregelen. Deze maatregelen moeten wij als Be-Strong en Stad Wervik ten allen tijde respecteren.

Be-Stronger than your excuses Klanten aan het woord