Kinesitherapie
Kinesitherapie

Screening bij de kine

Deze screenings beoordelen verschillende aspecten van jouw lichaam zoals mobiliteit, flexibiliteit, balans & kracht.

Algemeen bewegen

Aan de hand van Keiser toestellen kunnen verschillende screenings toegepast worden door onze kinesitherapeut. Deze screenings beoordelen verschillende aspecten van jouw lichaam zoals mobiliteit, flexibiliteit, balans & kracht. Die aspecten worden beoordeeld in functie van het algemeen bewegen van jouw lichaam. Zo zijn ze een ware indicatie van je capaciteit en eventuele risico’s op blessures. Alle info die we uit deze screenings halen is voor ons cruciaal om je fysieke gezondheid op lange termijn op punt te stellen.

Krachtmeting

Bij de kinesitherapie doen we ook aan een krachtmeting. Hiermee beoordelen we wat jouw krachten en capaciteiten zijn, en op basis hiervan passen we de oefeningen aan die we aan je geven. Het doel is jouw kracht op lange termijn te verhogen.

Keiser

Be-Strong werkt met Keiser-toestellen. Dit zijn sterke, kwalitatieve toestellen die steeds nauwkeurig en correct werken. Keiser staat bekend voor zijn geavanceerde toestellen met focus op het welzijn van de patiënt.

Be Strong 01

Nieuwe locatie

Meer dan 440 m2 aan fitness-ruimte met een team van coaches die je persoonlijk of in groep bijstaan. Professionele toestellen van topmerken zoals Keiser en Stride. Start vandaag nog met één van onze op je lijf geschreven programma’s.