Kine Be-Strong in Wervik
Kinesitherapie

Algemene kine

Bij ons kan je terecht voor een actieve en patiëntgerichte aanpak.

Kinesitherapie bij Be-Strong te Wervik

Via onze actieve kinesitherapeutische aanpak streven we op lange termijn naar een blessurevrij leven. Wij hebben dan ook als kinesist het doel om niet enkel op korte termijn jouw klachten te verhelpen, maar ook om tips en oefeningen mee te geven die je kan gebruiken om na jouw revalidatie de klachten onder controle te houden (secundaire preventie).

Waarvoor helpt de kine?

  • Nekklachten 
  • Gewrichtspijn / klachten
  • Lage rug klachten 
  • Reconditionering 
  • Spierspanningen 

Preventie in de kinesitherapie

Wil je als sporter of recreant weten waar je aan kan werken om blessures in de toekomst preventief zo veel mogelijk tegen te gaan? Dan kan je ook hiervoor een sessie inplannen bij onze kinesist in Wervik. Via een FMS testprocedure (algemene screening) en specifieke spierkracht- en lengtetesten gaan we samen op zoek naar jouw zwakkere zones. Op basis hiervan zal de kinesist dan een oefenschema op maat voor je opstellen zodat je hieraan kan werken.

Be Strong 01

Nieuwe locatie

Meer dan 440 m2 aan fitness-ruimte met een team van coaches die je persoonlijk of in groep bijstaan. Professionele toestellen van topmerken zoals Keiser en Stride. Start vandaag nog met één van onze op je lijf geschreven programma’s.